LunchBox Skunk Works

Testing the lighting for the pony wall displays

Testing the lighting for the new pony wall displays

Each new LunchBox Lab location has unique opportunities and at the upcoming Green Lake store in Seattle with three tiered spaces, it’s the pony walls that divide the levels where we’d like to try something new. The practical purpose is creating greater privacy between the levels, but it’s also a place to add some special lighting.

Today I took a visit to Industry Graphics in Auburn, who’ll be fabricating the units I designed to study the lighting. James Kaul and the tech crew there had a rough box mocked-up and a wide choice of LEDs strips to play with. The challenge is to light the unit but not so much as to annoy the diners who will be sitting close to these things. The SPAM box, which just happened to be handy, has embossed lettering which catches the light just right.

This entry was posted in design and art musings, lighting, restaurant design. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *